toimistosiivoojat

Toimistosiivous

Siivouspalvelut toimistoon alueella Helsinki

Toimistosiivous on yrittäjälle kannattava panostus, ja siksi Siivoushuolto Oy tarjoaakin laadukkaat siivouspalvelut myös toimistoon. Toimialuettamme on Helsinki. Kokeneet toimistosiivoojamme huolehtivat siitä, että toimisto säilyy sovitulla siisteystasolla. Joissakin toimistoissa vierailemme päivittäin, joissakin viikon välein. Sovimme asiakkaan kanssa joustavasti, mitä toimenpiteitä siivoukseen sisältyy ja mikä on tavoiteltu siisteystaso.


Panostaminen siistiin toimistoon kannattaa

Panosta siistiin toimistoon! Siisti ja puhdas toimisto on yrityksen paras käyntikortti. Huolellisen toimistosiivouksen myötä toimitilat ovat viihtyisämmät ja herättävät luottamusta. Sekä työntekijät että asiakkaat viihtyvät paremmin puhtaassa ja raikkaassa toimistossa. Säännöllinen toimistosiivous on perusteltua myös terveydellisistä syistä: kun työskentelytilat ovat puhtaat, on siellä myös terveellistä työskennellä. Pöly voi aiheuttaa vaikeita hengityselinten sairauksia ja allergisia oireita. Huolehtimalla toimiston siisteydestä, huolehdit myös työntekijöidesi terveydestä. Terve työntekijä on aina kannattava sijoitus.

Pölypallot eivät vahvista yrityksesi imagoa

Terveyden ja helpon työympäristön lisäksi siisteys on myös imagokysymys. Siistit, tyylikkäät ja raikkautta tuoksuvat tilat vaikuttavat asiakkaisiisi positiivisesti. Kun puhutaan ostotilanteesta, ihminen tekee päätöksen aina tunteella ja myöhemmin perustelee sen järjellä. Tunteeseen voit vaikuttaa luomalla yrityksestäsi vakuuttavan kuvan. Siisteys kielii rehellisestä ja luotettavasta yrityksestä. Hyvä toimistosiivooja parantaa yrityksesi imagoa huolellisella työllä ja siivouspalvelut sujuvat moitteettomasti.


Siivoamme ammattitaitoisesti myös yritysportaikot

Toimistosiivous voidaan ulottaa myös yrityksen portaikkoon. Kaikki siivoustoimenpiteet ovat sovittavissa joustavasti. Siivous voidaan myös ajoittaa niin, että tiloissa ei ole lainkaan tai on vain vähän ihmisiä. Suoritamme siivouspalvelut iltaisin, virka-ajan jälkeen.

Kysy lisää lähialueesi referensseistä

Mieltä voit tilata säännöllisen, jatkuvaan sopimukseen perustuvan siivouspalvelun. Siivoussopimusasiakkaat voivat tilata meiltä tarpeen mukaan myös ikkunanpesut, sisälasipesut, lino- ja muovilattioiden pesut ja vahaukset sekä parkettilattioiden pesut ja hoitovahaukset.